2 februari 2019

© COPYRIGHT Fotografie MoxyOne

doel van midwinter lombeek

MidWinter Lombeek is gestart als een dorpsfeest waarvan de eventuele opbrengst aan het goede doel werd geschonken. Onze steun is altijd met veel overtuiging en enthousiasme naar de strijd tegen de ziekte van Duchenne gegaan. 9 jaar ondersteuning en meer dan 100.000€ later is voor de VZW MidWinter Lombeek het moment aangebroken andere horizonten te verkennen.

In onze zoektocht naar een alternatief wilden we op zoek naar een goed doel dat een breed draagvlak kent, dat wat extra steun verdient en bovendien maatschappelijk relevant is. Dat goede doel hebben we gevonden in G-sport. Dat we dit lokaal kunnen invullen is daarbij de belangrijke extra die we graag willen uitwerken.

Samen met de gemeente Ternat zullen we trachten, op de meest doeltreffende manier, ons steentje bij te dragen om zoveel mogelijk mensen met een handicap aan het sporten of bewegen te krijgen. Daarbij zullen we beroep kunnen doen op de kennis die G-sport Vlaanderen aan het ontwikkelen is.

Als we met z’n allen een even mooi resultaat kunnen behalen voor dit nieuwe doel, zowel op gebied van erkenning als financieel, dan is inclusief sporten voor deze mensen geen verre droom maar binnen de kortste keren wellicht een feit.

Meer info over G-sport kan u vinden op de website van G-sport Vlaanderen www.gsportvlaanderen.be .

MidWinter hoopt dat dit nieuwe goede doel op z’n minst evenveel enthousiasme bij jullie opwekt als voorheen. Jullie steun voor de strijd tegen de ziekte van Duchenne was enorm. Daarvoor nogmaals een welgemeende dank! Wij kijken er alvast naar uit om voortaan, samen met jullie, G-sport in Ternat écht op de kaart te zetten!