3 februari 2018

© COPYRIGHT 2017 Fotografie FoxyMoxy.be

Loemeks Meziek

partituren? scrol naar beneden!

Waar gaan we voor?

Met de steun van Musikalo hoopt MidWinter Lombeek zoveel mogelijk Ternatse muzikanten samen een paar stukken te laten spelen. Samenspel heet dat 😉

Verwacht je maar niet aan zware Bach of complexe Vilvaldi maar  aan een paar toegankelijke en eerder speelse stukken die door iedereen, die wat van muziek heeft geproefd, mee kunnen worden gespeeld. Welke dit zijn ontdek je binnenkort op de website van Midwinter Lombeek. Maar, voor wie kan zwijgen, we sluiten af met 10.000 luchtballonnen. Je weet wel, van die meidengroep met de drie K’s.

 

Voor wie? Voor jou!

Laat ons afspreken dat het niet alleen de bedoeling is van veel mensen te verzamelen maar  dat het bovendien mooi klinkt.  Moet je daarom een topmuzikant zijn? Maar neen!    Speel je trombone, saxofoon, klarinet, dwarsfluit, trommel, simbaal, … of eerder mondharp, blokjes, triangel, kazoo of waspoederdoos?  Je bent een muzikant die het niveau dat de Koningin Elisabeth-wedstrijd makkelijk zou halen of je bent net in staat op een degelijke manier de maat te houden,… onder een degelijke begeleiding zijn we ervan overtuigd dat we een zeer mooi klinkkend en bovendien ruim gelegenheidsorkest kunnen samenstellen in Ternat!

 

Zorg dat je erbij bent!

Voor de partituren scroll maar naar beneden en het oefenen kan beginnen. Op 3 februari om 17u wacht jullie een gigantisch menigte fans die naar jullie uniek concert komen luisteren!

Plankenkoorts? Dat lossen we op ! Vanaf 16u00 wordt je verwacht in de theaterzaal van cc de Ploter om alvast toch een keer samen te oefenen!

Dus … haal die blokfluit, die op je zolder ligt te vergaan, van onder het stof of poets dat koper van je soesafoon eens extra op! Dit wordt een muzikaal moment om nooit meer te vergeten!!

 

Wa kost da?

Laat ons zeggen dat we dit doen omdat het kan! We hebben een overkapping, we hebben versterking om alles ritmisch in goede banen te leiden, we vinden het fijn eens iets uit te proberen maar vooral lijkt het ons een toffe manier om jullie plezier te laten maken! En dat is onbetaalbaar! Vandaar dat we de inschrijving hebben bepaald op nul frank! Niks houd je tegen om je geblaas, gefluit of getrommel nadien door te spoelen aan één van onze togen 😉

Zorg ervoor dat je het niet beklaagt er niet bij te zijn geweest 😉

 

Alvast veel muzikaal plezier,

Musikalo en MidWinter Lombeek

10 000 luchtballonnen - K3 Flex

Over and out - R. Beck